Addendum NO. #4
City of Stockbridge
Janitorial Services RFP 201504-01

We have received and are answering the following questions:

1) Question: Do we need to submit one original and one copy of the bid as directed in section 2.2?

Answer: Please refer to the face page of the RFP where it states all vendors are required to
submit the original and at least three duplicated copies of any bid submitted to the City of
Stockbridge. Non-submission of a duplicate copy may disqualify your bid/proposal. Section 2.2
was a scrivener’s error.



